مدیر کل امور آموزش عمومی حوزه علمیه خواهران در جمع طلاب زاهدان مطرح کرد:

زینبی بودن در زبان آسان، ولی در مقام عمل دشوار است

شناسه خبر : 115543

1400/09/18

تعداد بازدید : 127

زینبی بودن در زبان آسان، ولی در مقام عمل دشوار است
مدیرکل امور آموزش عمومی حوزه علمیه خواهران، ادامه راه حضرت زینب(س) را تاسی از سیره ایشان در دوراهی های زندگی عنوان کرد و گفت: زینبی بودن در زبان آسان، ولی در مقام عمل دشوار است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران، خانم صدیقه افشار، مدیر کل امور آموزش عمومی حوزه های علمیه خواهران، به همراه خانم مهدیه شیخی نسب کارشناس پیگیری امور اجرایی، در دومین روز سفر به استان سیستان و بلوچستان، در جمع طلاب و اساتید و کادر مدرسه علمیه خواهران فاطمه معصومه(س) شهرستان زاهدان حضور پیدا کردند.

وی به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) گفت: حضرت زینب(س)، «زین اب» و زینت اهل بیت(ع) بودند. در اینجا بحث انتصاب ایشان به حضرت علی و حضرت فاطمه(س)مطرح نیست، ایشان خودشان به تنهایی با ویژگی های ذاتی شان به رتبه ای دست پیدا کردند که امام حسین در روز عاشورا وقتی میخواستند از حضرت جدا شوند، فرمودند: خواهرم مرا در نماز شبت فراموش مکن. این جمله امام حسین(ع) نشان از مقام و مرتبه ی والای حضرت زینب(س) دارد.

زینبی بودن در زبان آسان است، ولی در مقام عمل دشوار است

خانم افشار ادامه داد: آن چیزی که می تواند به ما کمک کند تا راه ایشان را ادامه بدهم، این است که در هر مقام و موقعیتی و بر سر دو راهی های زندگی، خود را به جای آن حضرت قرار دهیم که اگر حضرت زینب(س) در آن موقعیت بود چه تصمیمی می گرفت. زینبی بودن در زبان آسان است، ولی در مقام عمل دشوار است. اگر در طول زندگی، مصیبتی بر کسی اتفاق افتاده باشد، بهتر می تواند درک کند که حضرت زینب(س) با تمام رقت قلب و عواطف لطیف خودشان چطور آن زخم عمیقی که بر قلبشان در واقعه کربلا وارد شد را مدیریت کردند و نگذاشتند که مکتب اسلام نابود شود، چرا که اگر حضرت رسالت خودشان را انجام نمی دادند، بی شک از اسلام حتی نامی باقی نمی ماند.

مدیر کل امور آموزش عمومی حوزه های علمیه خواهران، با بیان اینکه کسی که مقامش والا و در حد معصوم است، از لحاظ عاطفه و احساس خیلی قوی تر از غیر معصوم و انسان های عادی است، اظهار داشت: آن حسی که من به فرزندم دارم، بسیار قوی تر از آن را معصوم نسبت به فرزندان و نزدیکان و حتی بیگانگان و نسبت به گناهکاران امت دارد، ولی می بینیم حضرت زینب(س) چطور این بحران را مدیریت کردند. اینها درس هایی است که در هر موقعیتی که قرار می گیریم، آن حضرت را برای خودمان ترسیم کنیم که اگر ایشان بودند چه تصمیمی می گرفتند. چون آنان علاوه بر اینکه تکلیف خودشان را انجام دادند، الگو و راهنمای ما هم در زندگی هستند.

وی در ادامه تصریح کرد: در مقام و مرتبه عشق و محبت خداوند متعال، عشق خدا نسبت به بندگانش در عقل و درک ما نمی گنجد به طوری که در حدیث قدسی آمده است: ای داود اگر بندگان من می دانستند که من با چه شوقی منتظر بازگشتشان هستم، بند بند بدنشان از هم جدا می شد از شدت و محبتی که من نسبت به بندگان خودم حتی بندگان گنهکارم دارم.

گفتنی است در پایان این نشست مسایل و مشکلات آموزشی مطرح شده توسط  مدرسه بررسی شد و خانم افشار پاسخ دادند.